lördag, augusti 2

Semesterfakta

Mat: Mycket fisk och räkor/kräftor. Blir ju en del majonnäs på det dock. Picknick på klipporna (mackor och frukt), frukost blev en smörgås och yoghurt med nyplockade vinbär (våra myror bor i vinbärsbuskarna. förbannade kryp. har egentligen inget emot myrorna, men I vinbärsbuskarna???). Lite sallad här och där till maten, blir mera sallad nu när jag är hemma igen!
Alkohol: jodå, blev både vin och öl. Dock inte så stora mängder. Helt ok för att vara semester alltså!
Motion: Ja, ligga på stranden är väl inte direkt motion? Även om man badar och plaskar runt i vattnet :-) men jag var ute och sprang varannan dag, 2 ggr i stan och 3 ggr över klipporna på västkusten. Kan tänka sig våghalsigt att springa över klipporna när jag hade kryckor för 1.5 månader sedan men det gick bra och kul är det (och jättebra träning för ben och rumpa att hoppa upp och ner för klipporna!).
Godis: Haha, blev en hel del lösgodis, kanelbullar och glass. dock inte så mycket som det brukar bli! Kanske berodde det på värmen?

Är egentligen rätt nöjd med det hela, återstår att se vad vågen säger... Men jag har fått finfin färg på kroppen och det gör ju att man känner sig så mycket snyggare. En solbränd dallrig mage är alltid mycket snyggare än en blek :-)

Inga kommentarer: